Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje informacyjne
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
(1)
Autor
Bielińska Halina
(1)
Czepczyński Mariusz
(1)
Dumanowski Jarosław (1967- )
(1)
Kłosińska Kinga
(1)
Moroz Artur
(1)
Szelągowska Grażyna
(1)
Targowski Michał (historyk)
(1)
Zaguła Beata
(1)
Zaguła Wojciech
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Mięso gęsie
(1)
Potrawy mięsne
(1)
Regionalizm
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. Reg. V (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej